Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019)

11. - 13. listopada 2019.

Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019)

Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019), će se održati od 11. do 13. listopada 2019. u Dubrovniku. Posebno nas veseli što naš drugi međunarodni kongres i ove godine organiziramo u suradnji s British College of Aesthetic Medicine.

TAMC 2019 je vrhunski međunarodni estetski kongres koji nudi interaktivni, multidisciplinarni program utemeljen na dokazima i pruža idealnu platformu za poticanje razmjene ideja i iskustava, edukaciju, pokretanje intenzivnih rasprava i proširenje mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata. Mnogi ugledni liječnici, medicinski stručnjaci i znanstvenici će sudjelovati u radu kongresa. S oduševljenjem ćemo ugostiti ključne stručnjake iz svih strana svijeta te Vas pozivamo da s njima razmijenite iskustva i da od njih naučite neke nove vještine.

Od najnovijih rezultata istraživanja, revolucionarnih prezentacija i demonstracija primjene dermalnih filera uživo, do zanimljivih, interaktivnih panel diskusija sa stručnjacima koji su upoznali kolege liječnike širom svijeta s najnovijim znanstvenim informacijama i sofisticiranim kliničkim primjenama, TAMC 2019 će pokriti sve aspekte estetske medicine. Kongresne teme će uključiti sljedeće: dermalni fileri protiv starenja i za oblikovanje lica, tretmani za pomlađivanje kože uključujući tretmane matičnim stanicama i krvnom plazmom, estetska ginekologija, produljenje života (gerontologija), oblikovanje tijela i smanjenje masnih naslaga, Botulinum toksin tipa A osnovne i napredne tehnike, upravljanje komplikacijama, anatomija, estetska kirurgija, estetske stomatologija, komunikacija s pacijentima, izgradnja poslovanja i marketing te medicinski turizam.

Prema iskazanom interesu, na Kongresu očekujemo više od 400 sudionika iz cijelog svijeta. Ne propustite priliku usavršiti svoje vještine i uspostaviti vrijedne profesionalne veze.

Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

Nikola Milojević, dr. med.
Predsjednik Organizacijskog i Znanstvenog odbora

7. hrvatski parodontološki dani 2019 s međunarodn…

Poštovani, ove godine Hrvatsko Parodontološko društvo HLZ-a, navršava 20 godina svoga postojanja. Kada se osvrnemo

Saznajte više
Registracija

Komunikacija kao temelj zdravih odnosa unutar ped…

Poštovane kolegice i kolege, čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na Prvu konferenciju „

Saznajte više
Registracija

Kongres dječjeg zdravlja s međunarodnim sudjelova…

Kongres je namijenjen pedijatrima, ali i svim zainteresiranim za stjecanje novih znanja i razmjenu iskustava iz područja socijalne i …

Saznajte više
Registracija