6. Hrvatski parodontološki dani 2017 s međunarodnim sudjelovanjem

04.05.-06.05.2017, Šibenik

6. Hrvatski parodontološki dani 2017 s međunarodnim sudjelovanjem

04.-06.05.2017., Solaris, Šibenik

Poštovani,

Hrvatsko parodontološko društvo HLZ-a organizira Kongres „6. Hrvatski parodontološki dani 2017“ s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 04. do 06. svibnja 2017. u Solarisu u Šibeniku.

Popularizacija parodontologije naš je prvenstveni cilj na kojem radimo tijekom više od sedamanaest godina postojanja društva. S druge strane program specijalizacije iz parodontologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu formirao je ekipu mladih i perspektivnih parodontologa koji su baza za daljnje akcije društva.

Međunarodni ugled koji smo u međuvremenu stekli s jedne strane imponira, ali s druge strane potiče na još predaniji rad u promociji parodontologije. Potaknuti velikim uspjehom i iskustvom iz proteklih pet skupova, na kojima je sudjelovalo više od 1200 stomatologa, koji se sad već tradicionalno održavaju svake druge godine i ovog puta smo se odlučili uči u organizaciju s još većim entuzijazmom. Mišljenja smo da je održavanje svake druge godine dovoljan vremenski period da informiramo o novostima u parodontologiji, ali i potvrdimo provjerene smjernice u našoj struci. U potpuno novoizgrađenom kongresnom centru kompleksa Solaris, koji će moći primiti više od 1000 ljudi, održat će se do sada najveći i potpuno koncepcijski novi kongres Hrvatskog parodontološkog društva. Sponzorski prostor je velik te je postavljen odmah ispred predavaona da tako omogućava izlagačima izravan kontakt sa svim sudionicima.

Po prvi put uživo će se prenositi predkongresne operacije na platnima u dvoranama s mogućnošću izravne komunikacije s operaterom. Naglasak tema će biti u vezi najnovijih tehnologija u liječenju parodontnih bolesti i primjene digitalne tehnologije u implantologiji. Poseban osvrt će biti na primjenu optičkih pomagala, mikroskopa u stomatologiji, gdje će se održati predavanje u kojem će istovremeno dva predavača, svaki sa svog aspekta govoriti o slučaju što će biti po prvi put u Hrvatskoj biti popraćeno 3D filmovima pojedinih postupaka. Kongres će biti popraćen najnovijom digitalnom tehnologijom koja će nas istaknuti i podići ljestvicu u organizaciji i održavanju ovakvih vrsta skupova.

Od predavača se zahtjeva da svoja predavanja poprate i video dokumentacijom. Novi pristup sa interaktivnim odnosom prema predavačima će omogućiti efikasniji i inovativniji način učenja i usavršavanja. Kako su parodontološki kongresi postali najveći specijalistički kongresi na svijetu tako vjerujemo da će i ovi 6-i hrvatski parodontološki dani biti najposjećeniji kongres u 2017 godini.

Kao i svaki put do sada vrhunski predavači i eminentni domaći i međunarodni stručnjaci i ovaj put će osigurati najvišu razinu predavanja i zanimljivih tema. Osmišljen je posebno bogat društveni program kako bi kongres protekao u ugodnoj atmosferi međusobnog druženja. Ovim putem Vas pozivamo da predstavite svoju tvrtku i proizvode koje nudite izlaganjem na Kongresu,te da sudjelujete u jednom od mnogobrojnih oblika sponzoriranja koje Vam nudimo. Nadamo se da ćete nam se kao i svih prijašnjih godina pridružiti i ove godine u velikom broju, te se veselimo zajedničkoj suradnji i druženju.

Prof. dr. sc. Darije Plančak

Predsjednik Hrvatskog parodontološkog društva, HLZ-a

6. Hrvatski parodontološki dani 2017 s međunarodnim sudjelovanjem

Solaris Beach Resort, Šibenik, Croatia

04.-06.05.2017., Solaris, Šibenik

7. hrvatski parodontološki dani 2019 s međunarodn…

Poštovani, ove godine Hrvatsko Parodontološko društvo HLZ-a, navršava 20 godina svoga postojanja. Kada se osvrnemo

Saznajte više
Registracija

Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine…

Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019), će se održati od 11. do

Saznajte više
Registracija

Komunikacija kao temelj zdravih odnosa unutar ped…

Poštovane kolegice i kolege, čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na Prvu konferenciju „

Saznajte više
Registracija