Estetska medicina – Nekirurško pomlađivanje u teoriji i praksi

06. – 08. studeni 2015., Opatija

Estetska medicina – Nekirurško pomlađivanje u teoriji i praksi

06. – 08. 11. 2015. Opatija hotel „ Admiral“ i Specijalna bolnica „Thalassotherapia“

2. međunarodni simpozij u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora (HDEL) u suradnji sa Društvom za estetiku lica jugoistočne Europe (SEEFAS)

Poštovani,

u ime Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora (u daljnjem tekstu HDEL) obraćam Vam se ovim putem s prijedlogom za suradnju Vaše cijenjene ustanove i HDEL-a. Želja i misao vodilja Hrvatskog društva za estetiku lica (HDEL) Hrvatskog liječničkog zbora je povezati zainteresirane kolege zbog edukacije, razmjene iskustava, organiziranja tečajeva i suradnja s međunarodnim srodnim organizacijama na dobrobit pacijenata te na jednom mjestu oformiti multidisciplinarni tim stručnjaka, a sve pri Hrvatskom liječničkom zboru. Predsjednik HDEL-a je univ.mag. Rotim Željko DMD, a počasni predsjednik je Glumičić Siniša DM specijalist maksilofacijalne kirurgije. Hrvatsko društvo za estetiku lica je multidisciplinarno. Ovom problematikom sve više se uz plastične kirurge bave i doktori dentalne medicine kao i dermatolozi, otorinolaringolozi, oftalmolozi te ostali specijalisti. U predsjedništvu HDEL-a su najugledniji hrvatski stručnjaci dobro poznati i u svijetu, sve redom doktori znanosti ili cijenjeni svjetski stručnjaci iz pojedine specijalistike. Svrha društva je osigurati razvoj i postaviti smjernice u radu i

primjeni dermalnih filera, botulinum toksina tipa A i ostalih metoda, materijala i lijekova koji se koriste u estetici lica favorizirajući neinvazivni i nekirurški pristup. HDEL u Opatiji, u wellnes centru bolnice Thalassoterapija ima svoj edukacijski centar, gdje se organizira edukacija svih polaznika tečajeva i simpozija. U zadnjih nekoliko godina održali smo više velikih teoretsko – praktičnih simpozija širom Hrvatske, gdje polaznicima tečaja osim edukacije nudimo vrhunski smještaj i bogat društveni program u trajanju od tri dana te niz manjih tečajeva u trajanju od jednog dana na kojima smo do sada educirali veliki broj polaznika. Polaznici tako postaju certificirani članovi HDEL-a Hrvatskog liječničkog zbora. Po završetku takvog simpozija polaznici dobivaju: Certifikat o osposobljenosti za rad i primjenu dermalnih filera / botulinum toksina tipa A Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora. Polaznike tečaja uvodimo u svijet estetike lica kroz predavanja o anatomiji, fiziologiji i histologiji regije lica, zatim pripremi pacijenta i psihološkoj procjeni pacijenta, predavanja o mehanizmu djelovanja i sastavu hijaluronske kiseline, botulinum toksina i na kraju prikaz slučaja, tehnike aplikacije i komplikacije. Predavanja drže vrhunski stručnjaci iz područja dermatologije, maksilofacijalne kirurgije, plastične kirurgije, otorinolaringologije, oftamologije i doktori dentalne medicine. Nakon završetka teoretskog dijela počinje napredni dio simpozija, hands on radionica gdje voditelji i instruktori HDEL-a educiraju o indikacijama i tehnikama primjene preparata uz male grupe polaznika tečaja na modelima.

Estetska medicina – Nekirurško pomlađivanje u teoriji i praksi

Remisens Hotel Admiral, Ulica Maršala Tita, Opatija, Croatia

06. – 08. 11. 2015. Opatija hotel „ Admiral“ i Specijalna bolnica „Thalassotherapia“

7. hrvatski parodontološki dani 2019 s međunarodn…

Poštovani, ove godine Hrvatsko Parodontološko društvo HLZ-a, navršava 20 godina svoga postojanja. Kada se osvrnemo

Saznajte više
Registracija

Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine…

Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019), će se održati od 11. do

Saznajte više
Registracija

Komunikacija kao temelj zdravih odnosa unutar ped…

Poštovane kolegice i kolege, čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na Prvu konferenciju „

Saznajte više
Registracija