Estetska medicina – Nekirurško pomlađivanje u teoriji i praksi

06. – 08. studeni 2015., Opatija

Estetska medicina – Nekirurško pomlađivanje u teoriji i praksi

06. – 08. 11. 2015. Opatija hotel „ Admiral“ i Specijalna bolnica „Thalassotherapia“

2. međunarodni simpozij u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora (HDEL) u suradnji sa Društvom za estetiku lica jugoistočne Europe (SEEFAS)

Poštovani,

u ime Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora (u daljnjem tekstu HDEL) obraćam Vam se ovim putem s prijedlogom za suradnju Vaše cijenjene ustanove i HDEL-a. Želja i misao vodilja Hrvatskog društva za estetiku lica (HDEL) Hrvatskog liječničkog zbora je povezati zainteresirane kolege zbog edukacije, razmjene iskustava, organiziranja tečajeva i suradnja s međunarodnim srodnim organizacijama na dobrobit pacijenata te na jednom mjestu oformiti multidisciplinarni tim stručnjaka, a sve pri Hrvatskom liječničkom zboru. Predsjednik HDEL-a je univ.mag. Rotim Željko DMD, a počasni predsjednik je Glumičić Siniša DM specijalist maksilofacijalne kirurgije. Hrvatsko društvo za estetiku lica je multidisciplinarno. Ovom problematikom sve više se uz plastične kirurge bave i doktori dentalne medicine kao i dermatolozi, otorinolaringolozi, oftalmolozi te ostali specijalisti. U predsjedništvu HDEL-a su najugledniji hrvatski stručnjaci dobro poznati i u svijetu, sve redom doktori znanosti ili cijenjeni svjetski stručnjaci iz pojedine specijalistike. Svrha društva je osigurati razvoj i postaviti smjernice u radu i

primjeni dermalnih filera, botulinum toksina tipa A i ostalih metoda, materijala i lijekova koji se koriste u estetici lica favorizirajući neinvazivni i nekirurški pristup. HDEL u Opatiji, u wellnes centru bolnice Thalassoterapija ima svoj edukacijski centar, gdje se organizira edukacija svih polaznika tečajeva i simpozija. U zadnjih nekoliko godina održali smo više velikih teoretsko – praktičnih simpozija širom Hrvatske, gdje polaznicima tečaja osim edukacije nudimo vrhunski smještaj i bogat društveni program u trajanju od tri dana te niz manjih tečajeva u trajanju od jednog dana na kojima smo do sada educirali veliki broj polaznika. Polaznici tako postaju certificirani članovi HDEL-a Hrvatskog liječničkog zbora. Po završetku takvog simpozija polaznici dobivaju: Certifikat o osposobljenosti za rad i primjenu dermalnih filera / botulinum toksina tipa A Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora. Polaznike tečaja uvodimo u svijet estetike lica kroz predavanja o anatomiji, fiziologiji i histologiji regije lica, zatim pripremi pacijenta i psihološkoj procjeni pacijenta, predavanja o mehanizmu djelovanja i sastavu hijaluronske kiseline, botulinum toksina i na kraju prikaz slučaja, tehnike aplikacije i komplikacije. Predavanja drže vrhunski stručnjaci iz područja dermatologije, maksilofacijalne kirurgije, plastične kirurgije, otorinolaringologije, oftamologije i doktori dentalne medicine. Nakon završetka teoretskog dijela počinje napredni dio simpozija, hands on radionica gdje voditelji i instruktori HDEL-a educiraju o indikacijama i tehnikama primjene preparata uz male grupe polaznika tečaja na modelima.

Estetska medicina – Nekirurško pomlađivanje u teoriji i praksi

Remisens Hotel Admiral, Ulica Maršala Tita, Opatija, Croatia

06. – 08. 11. 2015. Opatija hotel „ Admiral“ i Specijalna bolnica „Thalassotherapia“

10. Kongres KoHOM-a

10. Kongres KoHOM-a

Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova - Eleanor Roosevelt

Saznajte više
Registracija